Wanha Viljamakasiini

Wanha Viljamakasiini toimii ympärivuoden tilausravintolana ja kesäisin pub-tyyppisenä kahvilana. Pääsesonki on kesällä, jolloin paikka on auki lähes jokaisen päivänä. Talvella aukiolot ovat harvemmin noin kerran viikossa ja näistä ilmoitetaan nettisivuillamme ja facebookissa.

Oman panimomme oluiden lisäksi meillä on laaja valikoima muiden toimittajien oluita ja juomia. Auki ollessamme keittiössä valmistateen myös pub-tyyppistä ruokaa makkaraperunoista nugetteihin ja mozzarellatikkuihin. Myymme myös Makuja Mustialasta tuotteita Wanhalta Viljamakasiinilta.

Paikkaan mahtuu mukavasti 60-70 henkeä yhtä aikaa, mutta tilaa meilllä on tarvittaessa jopa 100 henkilölle. Tilauksesta Viljamakasiinissa voi järjestää ruokailuja ryhmille. Tila toimii samalla myös kokous- ja juhlatilana, jota voi halutessaan vuokrata. Tilavuokra on 180 €.

Järjestämme myös ruokailuja ja kahvituksia asiakkaiaden toiveiden mukaan räätälöityinä. Lue lisää kohdista ruokailut ja kahvitukset.

Viljamakasiinin historia yltää pitkälle, sillä sen alkuperäinen käyttötarkoitu on ollut toimia viljamakasiinina, jonka jälkeen siitä tehtiin lämpökeskus. Vuonna 1997 rakennusta kunnostettiin ja yläkertaan perustettiin oluttupa Iso Piippu. Omistajat vaihtuivat pariin otteeseen ja vuonna 2018 paikka nimettiin uudelleen Wanhaksi Viljamakasiiniksi, kun Elosa Osuuskunta otti paikan hoidettavakseen.

© 2019  Elosa Osk 

FOLLOW US:

  • Facebook Social Icon