top of page

Mustialan Kievari

Kuninkaankartanon panimon esittely

Olut tasting ja panimoesittely! Vain varauksesta!

Olut tasting ja panimoesittely. Hinta: 25 €/henkilö.

Oluen valmistajamme kertoo oluen valmituksesta ja panimon toiminnasta. Sisältää kaksi 0,33 l olut-annosta. Sisältää panimolla käynnin.

Kesto 1 - 1,5 h

Mustiala-kierros

Etukäteen varattava!

 

Hinta: alk. 25 €/henkilö

Kesto: 1-2 tuntia ryhmästä riippuen

Ryhmäkoko: yli 10 henkilöä

 

Sisältää käynnin navetan katselutasanteella, maataloushistoriallisessa museossa ja panimolla. Kierrosta voidaan räätälöidä ryhmän kiinnostuksien mukaan.

Tiedustelut: info@elosaosk.com

Mustialan maataloushistoriallinen museo

Museo sijaitsee Suomen ensimmäisen maatalousoppilaitoksen alueella, jossa annetaan yhä maatalousopetusta ammatti- ja ammattikorkeakoulu tasoilla.

 

Museorakennus on valmistunut vuonna 1935 ja siellä on maatalousesineitä ja -koneita 1950-luvulle asti. Yksi merkittävin museon vetonaula on Kullervo -traktori, joita Suomessa on yhteensä vain kaksi kappaletta.

Museo on avoinna ryhmille tilauksesta.

Tiedustelut: Mustialan perinneyhdistys r.y. 

puh. 050 567 5775

Mustialan navetan

katselutasanne

Mustialan uusi pihattonavetta on valmistunut ja otettu käyttöön vuonna 2015. Navetassa asuu eri rotuisia lypsylehmiä ja kaikki kolme kotimaista nautarotua ovat myös edustettuna. Mustialan koulutila ja navetta ovat siirtyneet luomuun, mikä tarkoittaa, että lehmien on päästävä käymään ulkona päivittäin.

Navetan päädystä pääsee kierreportaita pitkin katselutasanteelle, josta pääsee katselemaan, millaista elämää navetan sisällä eletään.

Tasanne on auki ympäri vuorokauden.

Uiminen

Mustialanlammilla on uintimahdollisuus, talvella avanto. Uimapaikka sijaitsee noin 500 metrin päässä Wanhasta Viljamakasiinista Tammelan suuntaan.

Frisbeegolf

Mustialan puistoalueella on osa Tammelan kunnan DiscGolfParkia. Frisbeegolfrataa saa käyttää vapaasti omilla varusteilla. Radalla on 18 väylää, jotka sijaitsevat Mustialan lisäksi Tammelan liikuntakeskuksen maastossa.

bottom of page