Kuninkaankartanon panimon esittely

Etukäteen varattava!

 

Kesto: 1-1,5 tuntia

Hinta:  alk. 15 €/henkilö

Ryhmän koko: Yli 10 henkeä

Esittelyn aikana tutustutaan panimon historiaan ja oluen valmistamiseen. Kierrokseen kuuluu myös Wanhaan Viljamakasiiniin tutustuminen sekä lopuksi oluenmaistelu, jossa maistellaan muutama Kuninkaankartanon olut.

Tiedustelut

info@elosaosk.com

Mustiala-kierros

Etukäteen varattava!

 

Hinta: alk. 25 €/henkilö

Kesto: 1-2 tuntia ryhmästä riippuen

Ryhmä koko: yli 10 henkeä

 

Sisältää käynnin navetan katselutasanteella, maataloushistoriallisessa museossa ja panimolla. Kierrosta voidaan räätälöidä ryhmän kiinnostuksien mukaan.

Tiedustelut

info@elosaosk.com

Mustialan maataloushistoriallinen museo

Museo sijaitsee Suomen ensimmäisen maatalousoppilaitoksen alueella, jossa annetaan yhä maatalousopetusta ammatti- ja ammattikorkeakoulu tasoilla.

 

Museorakennus on valmistunut vuonna 1935 ja siellä on maatalousesineitä ja -koneita 1950-luvulle asti. Yksi merkittävin museon vetonaula on Kullervo -traktori, joita Suomessa on yhteensä vain kaksi kappaletta.

Museo on avoinna ryhmille tilauksesta.

Tiedustelut: 050 336 3301

Mustialan navetan

katselutasanne

Mustialan uusi pihattonavetta on valmistunut jo otettu käyttöön vuonna 2015. Navetassa asuu eri rotuisia lypsylehmiä ja kaikki kolme kotimaista nautarotua ovat myös edustettuna. Mustialan koulutila ja navetta ovat siirtymässä luomuun, mikä tarkoittaa, että lehmien on päästävä käymään ulkona päivittäin.

Navetan päädystä pääsee kierreportaita pitkin katselutasanteelle, josta pääsee katselemaan, millaista elämää navetan sisällä eletään. Tasanne on auki ympäri vuorokauden.

Lisää tietoa navetasta löytyy heidän nettisivuiltaan

Uiminen

Mustialanlammille pääsee uimaan vapaasti. Veteen pääsee laiturin päästä. Uimapaikka sijaitsee noin 500 metrin päässä Wanhasta Viljamakasiinista Tammelan suuntaan.

Frisbeegolf

Mustialan puistoalueella on osa Tammelan kunnan DiscGolfParkia. Frisbeegolfrataa saa käyttää vapaasti omilla varusteilla. Radalla on 18 väylää, jotka sijaitsevat Mustialan lisäksi Tammelan liikuntakeskuksen maastossa.

© 2019  Elosa Osk 

FOLLOW US:

  • Facebook Social Icon