top of page

Mustialan Kievari

Tilavuokraus

Vuokraamme tiloja kokouksiin, koulutuksiin, juhliin ja monenlaisiin tapahtumiin. Meillä on Mustialassa upeita rakennuksia ja mahtavat maalaismiljööt, jotka mahdollistavat unohtumattomimpien juhlienkin järjestämisen niin sisällä kuin ulkona. Myös saunan vuokraaminen on mahdollista.

Mustialan piha-alue (sis. vessojen käytön) : 250 €/pvä

WANHA VILJAMAKASIINI

Wanhassa Viljamakasiinissa pystyy järjestämään kokouksia, koulutuksia sekä juhlia. Istumapaikkoja on helposti 60 hengelle, mutta rakennuksen tiloissa on vietetty jopa 90 hengen tilaisuuksia. Tilassa on anniskeluluvat, joten omien juomien tuominen ei ole sallittua.

Wanhan Viljamakasiinin yläkerrassa on aina henkilökunta paikalla tilaisuuksien yhteydessä.

- Alle 3 tunnin vuokra: 220 €

- Yli 3 tunnin vuokra: Pyydä tarjous

VANHAN OPISTON TILAT

Vanhalla opistolla on luokkatiloja, auditorio ja juhlasali. Vanhan opiston tiloja voidaan vuokrata kokous-, koulutus- ja juhlakäyttöön. Juhlasali on suosittu häiden viettopaikka, jonne mahtuu jopa 120 henkeä. Omat alkoholijuomat ovat sallittuja.

 

Juhlasali: 350 €/pvä

Juhlasali + luokat: 980 €/vklp

 

Auditorio/luokat: 280 €/pvä

UUSI OPISTO

Uudelta opistolta löytyy eri kokoisia luokkatiloja sekä auditorio, joita vuokraamme kokous- ja koulutus käyttöön.

 

Auditorio/luokat: 280 €/pvä

SAUNA
 

Mustialan saunalta löytyvät erilliset pukuhuoneet naisille sekä miehille, yhteinen suihkutila sauna. Saunaan mahtuu 10 - 12 aikuista saunojaa, mutta jos ei tiiviimpi tunnelma haittaa, niin lauteille saatta sopia useampikin. Saunalla on myös ”takkahuone” ja pieni keittiö, josta löytyy lavuaari ja jääkaappi. Lammen rannassa on laituri, josta pääsee vapaasti uimaan.

Saunan vuokrahinta 2 - 4 h: 205 € sis. alv 24 % ja siivouksen)
Sauna yli 4 h: 270 € (sis. alv 24 % ja siivouksen)


Sauna lämmitetään valmiiksi asiakkaalle.
 

bottom of page