Tilavuokraus

Vuokraamme tiloja kokouksiin, koulutuksiin, juhliin ja monenlaisiin taoahtumiin. Meillä on Mustialassa upeita rakennuksia ja mahtavat maalaismiljööt, jotka mahdollistavat unohtumattomimpien juhlienkin järjestämisen niin sisällä kuin ulkona. Myös saunan vuokraaminen on mahdollista.

Ulkotilojen vuokraus sopimuksen mukaan, pyydä tarjous.

WANHA VILJAMAKASIINI

Wanhassa viljamaksiinissa pystyt pitämään kokouksia, koulutuksia ja juhlia. Istumapaikkoja on helposti 60:lle hengelle, mutta on tilassa vietetty 90:kin hengen tilaisuuksia.  Tilassa anniskelu luvat joten omien juomien tuominen tilaan ei ole mahdollista.

Vuokra 180€/päivä.

VANHAN OPISTON  TILAT:

Vanhalta opistolta löytyy luokkatiloja, auditorio ja juhlasali. Vanhan opiston tiloja vuokrataan kokous, koulutus ja juhlakäyttöön. Juhlasali on suosittu häiden vietto paikka, johon mahtuu jopa 120 henkeä. Omat alkoholijuomat sallittuja.


Vanhan Opiston vuokra:
Koko alakerta 1 vrk 410€
Koko alakerta 3 vrk, pe-su 740€
Pelkkä juhlasali 3 vrk, pe-su 1000€

Luokkatilojen vuokrat alk. 200-250€/päivä sis.alv 24%.
Edullisemmaksi tulee siis vuokrata koko alakerta. Hinnat sisältävät
arvonlisäveron 24%.

UUSI OPISTO

Uudelta opistolta löytyy erikokoisia luokkatiloja, myös auditorio. Vuokraamme niitä kokous- ja koulutus käyttöön.

Luokkatilojen vuokrat alk. 200-250€/päivä sis.alv 24%.

SAUNA:
 

Mustialan saunalta löytyy pukuhuoneet naisille ja miehille. Yhteinen suihkutila ja melko suuri sauna johon mahtuu hyvin yhtäaikaa 10-12henkilöä, tiivistämällä saattaa mahtua enemmänkin. Saunalla on myös ”takkahuone” ja pieni keittiö jossa on lavuaari ja jääkaappi. Lammen rannassa on laituri josta pääsee uimaan ja ulkona on myös grillikatos. Grillikaton on käyettävissä ja pyytämällä hankimme ilman lisämaksua puut grilliin.

Saunan vuokrahinta 2-4 h, 205€ sis.alv 24% ja siivouksen.
Sauna yli 4h 270€ sis.alv 24% ja siivouksen.
Sauna lämmitetään valmiiksi asiakkaalle.