Mustialan Kievari

Tilavuokraus

Vuokraamme tiloja kokouksiin, koulutuksiin, juhliin ja monenlaisiin taoahtumiin. Meillä on Mustialassa upeita rakennuksia ja mahtavat maalaismiljööt, jotka mahdollistavat unohtumattomimpien juhlienkin järjestämisen niin sisällä kuin ulkona. Myös saunan vuokraaminen on mahdollista.

Mustialan piha-alue (sis. vessojen käytön) : 200€/päivä

WANHA VILJAMAKASIINI

Wanhassa viljamaksiinissa pystyt pitämään kokouksia, koulutuksia ja juhlia. Istumapaikkoja on helposti 60:lle hengelle, mutta on tilassa vietetty 90:kin hengen tilaisuuksia.  Tilassa anniskelu luvat joten omien juomien tuominen tilaan ei ole mahdollista.

                    Wanhan Viljamakasiinin yläkerta: Henkilökunta aina paikalla

                    Alle 3h tunnin vuokra: 220€

                    Yli 3h tunnin vuokra: Pyydä tarjous:

VANHAN OPISTON  TILAT:

Vanhalta opistolta löytyy luokkatiloja, auditorio ja juhlasali. Vanhan opiston tiloja vuokrataan kokous, koulutus ja juhlakäyttöön. Juhlasali on suosittu häiden vietto paikka, johon mahtuu jopa 120 henkeä. Omat alkoholijuomat sallittuja.

                  Juhlasali: 350€/päivä

                  Juhlasali + luokat vklp: 900€/vklp

 

Auditorio/luokat: 280€/päivä

UUSI OPISTO

Uudelta opistolta löytyy erikokoisia luokkatiloja, myös auditorio. Vuokraamme niitä kokous- ja koulutus käyttöön.

 

                 Auditorio/luokat: 280€/päivä

SAUNA:
 

Mustialan saunalta löytyy pukuhuoneet naisille ja miehille. Yhteinen suihkutila ja melko suuri sauna johon mahtuu hyvin yhtäaikaa 10-12henkilöä, tiivistämällä saattaa mahtua enemmänkin. Saunalla on myös ”takkahuone” ja pieni keittiö jossa on lavuaari ja jääkaappi. Lammen rannassa on laituri josta pääsee uimaan ja ulkona on myös grillikatos. Grillikaton on käyettävissä ja pyytämällä hankimme ilman lisämaksua puut grilliin.

Saunan vuokrahinta 2-4 h, 205€ sis.alv 24% ja siivouksen.
Sauna yli 4h 270€ sis.alv 24% ja siivouksen.
Sauna lämmitetään valmiiksi asiakkaalle.