Mustialan Kievari

Sijaitsemme keskellä Mustialan kaunista maalaismiljöötä. Kesäaikana tarjoamme asiakkaillemme yli 100 majoituspaikkaa sekä lisäksi paikkoja matkailuautoille. Lemmikkihuoneita on rajoitettu määrä. Mustialanlammella on mahdollisuus päästä uimaan ja ryhmät voivat vuokrata saunan, josta laiturille on matkaa alle 100 metriä. Mustialan puistossa sijaitsee myös osa Tammelan frisbeegolfradasta, jota voi käyttää vapaasti.

Alueella toimii Kuninkaankartanon Panimo, jonka yhteydessä on tilausravintola Wanha Viljamakasiini. Kesä aikaan Wanha Viljamakasiini toimii bub- tyyppisenä kahvilana. Sisätilassa asiakaspaikkoja löytyy noin 60 hengelle ja kesällä päivää voi viettää myös terassilla.

DSC03847_L.jpg

Majoitus

Mustialan Kievari tarjoaa majoitusta kesäkuusta elokuuhun kaikille. Syyskuusta touokokuuhun majoitusta vain ryhmille, joissa on vähintään 15 ja enintään 26 henkilöä.

Majoituksen voi varata sähköpostitse tai puhelimitse. Maksu suoritetaan paikan päällä, heti sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Aamupala: Aamupala toteutetaan ajankohdasta riippuen joko puffet tyyppisesti Wanhalla Viljamakasiinilla tai aamupalakorina majoitus tilaan. Kysy ajantasaiset tiedot varatessasi. 

Majoitus tapahtuu majatalotyyppisesti, kausittain hieman eri puolilla Mustialan aluetta, ja huoneet ovat pääasiassa kahden hengen huoneita, mutta myös yhden, kolmen ja neljän hengen huoneita löytyy. Lemmikit ovat sallittu ainoastaan lemmikkihuoneissa, joita on muutamia tarjolla kesäaikana. Lisäksi lemmikeistä veloitetaan lemmikkilisä.

Yleistietoa majoittujille:

  • Huoneen hinta sisältää lakanat, pyyhkeen ja alv 10 %

  • Majoitustiloissa yhteinen keittiö, oleskelutila sekä wc- ja suihkutilat.

  • Keittiöstä löytyvät jääkaappi, mikroaaltouuni, veden- ja kahvinkeittimet, uuni, liesi, perusruoanlaittovälineet (kattilat, lastat yms.) sekä astiat

  • Huoneessa on sängyt, kaappi, pöytä ja tuolit

  • Sisäänkirjautuminen klo 15 alkaen

  • Lähtöpäivänä huoneesta poistuttava klo 12 mennessä

  • Aamupala klo 8-10 tai aamupalakorina majoitustilaan. (varattava etukäteen erikseen, hinta 10 €/hlö)

  • Sisätiloissa tupakointi ja kynttilöiden polttaminen kielletty

  • Lemmikit kielletty paitsi lemmikkihuoneissa

Hinnat

Yhden hengen huone      45 €/yö

Kahden hengen huone    75 €/yö

Aamupalan kanssa         +10 €/hlö/pvä

Lemmikkilisä                  5 €/eläin/yö

Varaukset & tiedustelut

Info@elosaosk.com

050  336 3301